A fiókodat létrehozhatod és elérheted vagy e mail és jelszó kombinációval, vagy a "Bejelentkezés Google fiókkal" gombbal, amelyiket preferálod, mindkettő ugyanolyan típusú fiókhoz vezet, ugyanazokkal a funkciókkal.
Mi történik, ha mindkettőt használod
Ha ugyanazzal az e mail címmel regisztrálsz Google gal, mint amivel egy már létező, jelszó alapú fiókod van, a CodeBlock Studio egyetlen fiókká kapcsolja össze őket, ahelyett hogy külön fiókot hozna létre. Ettől kezdve bármelyik módszer ugyanabba a fiókba jelentkeztet be, ugyanazokkal a projektekkel, ugyanazokkal a beállításokkal.
Miért kér néhány művelet mégis jelszót
Ha valaha jelszó volt beállítva a fiókodon (még akkor is, ha most már többnyire Google val jelentkezel be), bizonyos érzékeny műveletek, leginkább a fiókod törlése, extra megerősítő lépésként mégis kérik azt a jelszót. Ennek az az oka, hogy a Google bejelentkezés maga sosem használ jelszót, így nem szolgálhat ugyanolyan bizonyítékként, a jelszó ellenőrzése egy szándékosan külön, kiegészítő védelem, kifejezetten a nagy hatású műveletekhez.
Ha nem emlékszel arra a jelszóra, használd az Elfelejtett jelszó funkciót új beállításához, ez ugyanúgy működik, függetlenül attól, melyik módszerrel jelentkezel be általában.