Minden Webalkalmazás projektnek van saját Felhasználók füle a munkaterületén (elkülönítve a projekted szerkesztő vásznától, és elkülönítve az Adatok fültől is, ami a nyers gyűjteményrekordjaidat kezeli fiókok helyett), ahol láthatod és kezelheted azokat a valódi embereket, akik regisztráltak az alkalmazásodba.
Felhasználók megtekintése és eltávolítása
A Felhasználók fül felsorolja minden regisztrált végfelhasználói fiókot, kereshetően, azzal a lehetőséggel, hogy közvetlenül eltávolíts egy adott fiókot, hasznos visszaélés kezelésére, vagy egy felhasználó saját törlési kérésének teljesítésére, adatbázis hozzáférés nélkül. Nincs "felfüggesztés" állapot, a fiók eltávolítása az egyetlen opció, és nem érinti az adott felhasználó saját, elkülönített adatrekordjait, csak a fiókját.
Bejelentés küldése
Ugyanabból a fülből küldhetsz alkalmazáson belüli értesítést, egy címet, egy üzenetet, és egy opcionális linket, minden jelenleg regisztrált felhasználónak egyszerre. Alkalmazáson belüli értesítésként kerül kézbesítésre (egy Értesítések blokkon keresztül, amit az alkalmazásod megjelenít), nem e mailben vagy push értesítésként. Egyetlen üzenetküldés legfeljebb 10 000 címzettre korlátozott, a cím legfeljebb 200 karakterre, és az üzenet legfeljebb 1000 karakterre.
Tipp: Az üzenetküldés egyirányú és azonnali, nincs ütemezés vagy vázlat állapot, így ellenőrizd kétszer az üzenetet, mielőtt elküldöd.