- A Dashboardodról keresd meg a projektet.
- Válaszd a Törlés opciót.
- Erősítsd meg, ez nem vonható vissza, miután megerősítetted.
Egy projekt törlése véglegesen eltávolítja azt, a fájljaival/eszközeivel, és bármilyen csatlakoztatott egyéni domainnel együtt (maga a domain kapcsolat felszabadul, bár a DNS rekordot külön magadnak kell eltávolítanod a domain szolgáltatódnál, ha máshol nem tervezed újra használni).
Ha a projekt közzé volt téve, az URL je azonnal megszűnik működni, a látogatók ezután semmit sem látnak ott, nem egy gyorsítótárazott vagy archivált verziót.
Tipp: Győződj meg róla, hogy már nincs szükséged a projektre, vagy exportáltál mindent, amit meg szeretnél tartani, mielőtt törölnéd, utána nincs helyreállítás, még kérésre sem.