Ez akkor történik, ha a fiókodnak van jelszava is beállítva, leggyakrabban azért, mert eredetileg e maillel és jelszóval regisztráltál, és csak később kezdted el használni a "Bejelentkezés Google val" opciót napi gyorsítóként. Mindkét módszer ugyanahhoz az egy fiókhoz marad kötve (nézd meg a "Bejelentkezés Google val vagy e maillel és jelszóval" cikket), a jelszó nem tűnik el csak azért, mert abbahagytad a beírását.
Miért nem hiba ez
Néhány érzékeny művelet, leginkább a fiókod törlése, szándékosan kéri azt az eredeti jelszót extra megerősítő lépésként. Maga a Google bejelentkezés sosem használ jelszót, így nem szolgálhat ugyanolyan bizonyítékként, a jelszó ellenőrzése egy valóban külön, kiegészítő védelem, kifejezetten a nagy hatású műveletekhez.
Mi a teendő
Ha nem emlékszel arra a jelszóra, használd az Elfelejtett jelszó funkciót új beállításához. Ez ugyanúgy működik, függetlenül attól, melyik módszert használod általában a tényleges bejelentkezéshez, egyszer beállítva, pontosan arra a megerősítő lépésre használhatod, ami kéri.