Ez egy átmeneti sebességkorlát, ami érzékeny műveletekre vonatkozik (bejelentkezés, jelszóellenőrzés, és hasonlók), célja az automatizált visszaélés lassítása (valaki vagy valami gyorsan próbálgatja a jelszavakat), nem büntetés vagy végleges zárolás a fiókodon.
Rövid várakozás után magától megszűnik, jellemzően 15 percen belül. Nincs teendőd, azon túl, hogy egyszerűen újra próbálkozol, miután ez az ablak letelt, a fiókod maga nincs megjelölve vagy tartósan érintve.