Igen. Ha a fiókod súlyosan megsérti a Felhasználási feltételeinket, felfüggeszthetjük, ahelyett hogy te magad törölnéd, nézd meg a "Hogyan törölhetem a fiókomat?" cikket ennek a folyamatnak az önkiszolgáló változatáért.
Mi történik valójában
- Azonnal kijelentkeztetünk, és nem tudsz többé bejelentkezni.
- Bármilyen aktív előfizetés azonnal lemondásra kerül, visszatérítés nélkül a már kifizetett időszakra.
- Emailt küldünk a fiókodhoz tartozó címre a felfüggesztés okával, és egy fellebbezési linkkel.
- A fiókod, és minden általad birtokolt projekt, végleges törlésre van ütemezve 7 nappal később, nem azonnal.
Ez a 7 napos ablak azért létezik, hogy egy felfüggesztés valóban vitatható legyen, mielőtt bármi véglegesen elveszne. Mivel egy felfüggesztett fiókkal nem lehet bejelentkezni, a felfüggesztési email tartalmaz egy közvetlen, bejelentkezés nélkül is működő fellebbezési linket, nyisd meg, és írd le, miért gondolod, hogy a felfüggesztés téves volt. Csapatunk minden fellebbezést átvizsgál, és visszaállíthatja a teljes hozzáférést, ha a felfüggesztés nem lett volna indokolt. Ezen ablak után a törlés végleges, és nem vonható vissza, ugyanúgy mint egy saját magad kezdeményezett törlés esetén.
Tipp: Egy felfüggesztés mindig egy konkrét, rögzített okhoz kötődik, sosem automatikus vagy indoklás nélküli, mindig pontosan tudni fogod, miért, az általunk küldött emailből.