Egy csomagváltás sosem töröl semmit automatikusan. A fiókod, és minden általad birtokolt projekt, pontosan úgy marad, teljes olvasási és szerkesztési hozzáféréssel, akár Ingyenes, akár Plus, akár Creator csomagon vagy.
Mi változik valójában
Ami változik, az az, hogy jelenleg mely előnyök vonatkoznak a fiókodra. A legvilágosabb példa: egy Plus vagy Creator alatt csatlakoztatott egyéni domainnek szüksége van arra a csomagra aktívan, hogy tovább működjön, ha visszaesel Ingyenesre, maga a domain kapcsolat nem törlődik, de nem lesz kiszolgálva, amíg újra nem frissítesz.
Mi nem történik meg soha automatikusan
Sosem törlünk csendben egy projektet, nem távolítunk el tartalmat, és nem zárunk ki a szerkesztőből egy csomagváltás miatt. Egy projekt kizárólag akkor törlődik, ha te magad, kifejezetten törlöd, nézd meg a "Egy projekt törlése" cikket.
Tipp: Olyan csomagra váltanál, ami kevesebb projektet enged, mint amennyid van? Semmi sem kényszerít arra, hogy törölj a fölösleget, megtartod őket, csak nem tudsz újakat létrehozni a csomagod korlátján túl, amíg vissza nem kerülsz alá (újra frissítéssel, vagy néhány törlésével).