Menj a Profil oldaladra, Számlázás. Ha aktív Plus vagy Creator előfizetésed van, látni fogsz egy "AI Asszisztens kiegészítő" sort Bekapcsolás/Kikapcsolás gombbal.
Mikor lép életbe a változás
A kiegészítő be vagy kikapcsolása egy meglévő előfizetésnél sosem változtatja meg a mai számlát. A változás ehelyett a következő megújítási dátumodra van ütemezve, egy megerősítést fogsz látni, ami megnevezi ezt a pontos dátumot. Addig a jelenlegi kiegészítő állapotod (be vagy ki) pontosan úgy működik tovább, mint a gombra kattintás előtt.
Meggondoltad magad, mielőtt a változás életbe lépne? Kattints újra a gombra, ez törli a függőben lévő változást, és mindent pontosan úgy hagy, ahogy jelenleg van, nincs szükség extra lépésre.
Hozzáadás regisztrációkor
Ha most fizetsz elő először Plusra vagy Creatorra, bejelölheted az "AI Asszisztens hozzáadása" opciót közvetlenül az Árak oldalon, fizetés előtt, ekkor az első naptól kezdve benne van, ahelyett hogy későbbre ütemeznéd.
Ha lemondod a teljes előfizetésedet
A Plus/Creator előfizetésed lemondása automatikusan kikapcsolja az AI Asszisztens kiegészítőt is, amint a lemondás életbe lép, nem kell külön előbb kikapcsolnod a kiegészítőt.